سخن روز /
رئیس سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران:
قیمت زعفران با عرضه در بورس کالا به 100 میلیون تومان رسید
1403/12/26
مدیرعامل سازمان تعاون روستایی گفت: عرضه زعفران در بورس کالا یکی از روش های خوبی بود که برای اولین بار در سازمان تعاون روستایی و وزارت جهاد کشاورزی انجام شد و رضایت مندی خوبی بین زعفران کاران داشت.

✅به گزارش پات، محمدرضا طلایی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان تعاون روستایی گفت: امسال کار ارزشمندی در حوزه زعفران انجام شد به طوریکه وزارت جهاد برای نخستین بار زعفران را به عنوان سپرده کالایی در بورس عرضه کرد.

⬅️وی با بیان اینکه انبارها را به عنوان سپرده کالایی انجام دادیم، افزود: کشاورزان آمدند و زعفران را بصورت امانت در اختیار ما گذاشتند و براین اساس زعفران ها با روش مناسب و استاندارد ذخیره سازی و درجه بندی شد و در اختیار کشاورز قرار گرفت تا هرزمانیکه کشاورز نیاز به نقدینگی داشت اقدام به عرضه زعفران در بورس کند.

⬅️ طلایی درباره آخرین وضعیت عرضه زعفران در بورس کالا بیان کرد: تاکنون نزدیک به 6 تن زعفران از کشاورزان تحویل گرفتیم  و حدود 5 تن زعفران را در بورس عرضه کردیم.

⬅️مدیرعامل سازمان تعاون روستایی ادامه داد: قبل از ورود سازمان تعاون روستایی به این امر قیمت هر کیلو  زعفران 78 تا 79میلیون تومان بود خوشبختانه با ورود ما از 84 تا 85 میلیون تومان شروع شد و اکنون قیمت بالای 100 میلیون تومان رسیده است.
 
⬅️وی گفت: بنده معتقدم عرضه زعفران در بورس کالا یکی از روش های خوبی بود که برای اولین بار در سازمان تعاون روستایی و وزارت جهاد انجام شد و رضایت مندی خوبی بین زعفران کاران داشت به طوریکه تنظیم بازار بصورت مثبت روبه جلو انجام داد.
تعداد مشاهده خبر3645 بار
تصاویر مرتبط


    RatingTitle
    :0 :0
    مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

    ارسال نظرات
    نام
    آدرس پست الکترونیکی شما
    شماره تلفن
    توضیحات
    خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
    کد امنیت
    Powered by DorsaPortal